Hoe werkt de mybonus bij de Euromillions?

Wat houdt de mybonus van de Euromillions precies in? Door de Nationale Loterij worden de EuroMillions-trekkingen georganiseerd in België. My Bonus is een volledig onafhankelijke trekking hiervan. Het doel van My Bonus is om meer Belgen gelukkig te maken door meer winnaars te garanderen. Gelukkig voor jou maak je door deel te nemen aan het Belgische EuroMillions spel, ook automatisch deel uit van ‘My Bonus’. Wanneer het weer tijd is voor de volgende EuroMillions-trekking, vergeet dan zeker niet om je codes te checken!

Hoe zit dat precies?

Dankzij de codes van ‘My Bonus’ zijn er elke week 600 geluksvogels die maar liefst 500 euro winnen. Op dinsdag worden er altijd 200 spelers bekend gemaakt en op vrijdag 400. Ook winnen er maar liefst duizenden spelers 10 euro, verspreid over het hele jaar. En nu komt nog het mooie van ‘My Bonus’, want door de speciale trekkingen zal jaarlijks één winnaar in België het prachtige bedrag van één miljoen euro in ontvangst nemen. Dit allemaal bovenop de jackpot van EuroMillions. De werking hiervan is simpel, als er namelijk geen Belgische winnaar is onder alle 25 Europese winnaars, dan zorgt de Nationale Loterij ervoor dat er een Belgische code bekend wordt gemaakt uit de loting. Je kan op de hoogte blijven van deze speciale trekkingen via de vele verkooppunten en de websites.
Met ‘My Bonus’ kun je dus altijd nog winnen, zelfs al komt geen enkel cijfer overeen met EuroMillions!

Waar vind je deze code van ‘My Bonus’?

Heb je in één van de vele verkooppunten gespeeld? In dat geval vind je jouw code terug op je speelticket. Als je online hebt gespeeld via e-lotto, kan je jouw code van ‘My Bonus’ terugvinden in de bevestigingsmail van je aankoop of in jouw speelhistoriek van e-lotto.

Zo kun je jouw winsten controleren
Wanneer je jouw EuroMillions-combinaties hebt gespeeld in een fysiek verkooppunt, ga dan langs bij dit betreffende verkooppunt om de codes op jouw speelticket te laten controleren.  Heb je deelgenomen via de e-lotto? Je wordt dan automatisch via de mail op de hoogte gesteld wanneer je hebt gewonnen.
Ook is het altijd mogelijk om zelf te controleren, dit doe je door gebruik te maken van de zoekfunctie op de ‘winnende My Bonus codes’ pagina op de website van de Nationale Loterij. Het voordeel hiervan is dat je nooit hoeft te wachten op je antwoord.

Plaats een reactie