Disclaimer

Aan de inhoud van de website euroloterijen.com worden geen rechten ontleend. Wij proberen de website up-to date en actueel te houden van correcte informatie. De eigenaar van de website euroloterijen.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortkomt uit verkeerde informatie van deze website of voor de onvolledigheid van informatie op deze website.

Deze website, Euroloterijen.com, is bedoeld voor informatieve doeleinden en biedt informatie over internationale loterijen en gerelateerde onderwerpen. Deze website bevat affiliate links naar externe partners, en het gebruik van deze links kan leiden tot compensatie voor Euroloterijen.com.

Controleer de wet- en regelgeving in uw land van herkomst:

Wij willen u erop wijzen dat de wet- en regelgeving met betrekking tot kansspelen en online gokken variƫren van land tot land. Voordat u de affiliate links op Euroloterijen.com bezoekt of deelneemt aan kansspelen, raden wij u ten zeerste aan om de wet- en regelgeving in uw land van herkomst te raadplegen en te begrijpen. Het is uw verantwoordelijkheid om te voldoen aan de geldende wetten en voorschriften met betrekking tot gokken en kansspelen in uw jurisdictie.

Externe links:

Euroloterijen.com kan links bevatten naar externe websites van onze partners. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe websites.

Geen garanties:

Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garanties bieden met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op Euroloterijen.com is op eigen risico.

Wijzigingen aanbrengen:

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud en de voorwaarden van Euroloterijen.com op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Plaats een reactie