Groepsspel of bundels

Je kan een loterij alleen spelen maar je kunt ook kiezen om deel te nemen aan groepsspelen of bundels. Je koopt met een aantal andere personen, meestal 50 of 100 personen, een groot gedeelte van de loten om je kans op de jackpot te vergroten. De kans dat je kan winnen stijgt flink, de kosten zijn daarentegen nagenoeg hetzelfde als dat je een enkel lot koopt.

Welke loterijen kan ik met andere aan deelnemen?

Euromillions, Mega Millions, Uk lottery, Superenalotto en Double Euro groepsspelen.

Uitleg van loterij groepsspelen of bundels

Groepsspelen speel je met minimaal 50 personen. Je koopt aandelen en daarmee participeer je in de hoofdprijs. De nummers worden voor je gekozen in dit geval.

Wil je meespelen in je favoriete Europese loterij en meer winnen dan ooit tevoren? Dan is het GigantLotto-syndicaat iets voor jou! Met grote jackpots is de hoeveelheid potentiële rijkdom die u kunt delen verbluffend!

In tegenstelling tot reguliere loterijtrekkingen, vertrouwen syndicaten niet op individueel spel – ze spelen als een groep. Dus in plaats van je eigen tickets te kopen en te spelen, krijg je een deel van de tickets die zijn gekocht voor het EuroMillions Syndicate en krijg je ook een deel van de winst!

Elke week koopt uw ​​EuroMillions-syndicaat 30 loten voor beide wekelijkse trekkingen – 15 voor de trekking op dinsdag en 15 voor de trekking op vrijdag. Deze loten worden vervolgens verdeeld in tien aandelen, waardoor er in totaal 300 aandelen beschikbaar zijn voor 2 trekkingen per week (150 aandelen per trekking). U hoeft alleen maar te beslissen hoeveel aandelen u wilt kopen en als u deze week de trekking wint, ontvangt u een prijs die evenredig is aan het aantal aandelen dat u koopt. Dus hoe meer aandelen u koopt en hoe meer weken u speelt, hoe meer nullen u binnenkort op uw bankrekening kunt vinden!

Kosten spreiden en win kans in een groep vergroten

Hoeveel kost het om lid te worden van een EuroMillions-syndicaat? Met zoveel jackpots die voor het oprapen liggen, moet het duur zijn, toch? Kwaadaardig! Spelen als onderdeel van een syndicaat is zelfs een van de goedkoopste lotto-opties – omdat u niet alleen uw winst deelt, maar ook de toegangsprijzen. Aangezien elk EuroMillions-syndicaat uit 30 tickets bestaat en elk van deze tickets is verdeeld in 10 aandelen, is de prijs van één aandeel een tiende van de prijs van een regulier ticket.

Het nog betere nieuws is dat je, omdat syndicaatspel zo betaalbaar is, een groter budget kunt toewijzen aan aandelen – wat betekent dat als je syndicaat wint, je niet alleen wint, je wint meer dan je ooit had durven dromen! Kosten spreiden, welvaart spreiden.

Eenmalige syndicaatstickets

Als u individuele loten voor gesyndiceerde loterijen wilt kopen, kunt u dit doen op de individuele loterijpagina’s. .

Spelers kunnen alle informatie over de prijs van individuele loten, de datum van de volgende trekking en de grootte van de jackpot van elke loterij vinden op de loterijpagina.

U kunt losse loten kopen voor de volgende loterijen die deel uitmaken van het EuroMillions Syndicate; EuroMillions. Alle tickets die voor een specifieke loterij zijn gekocht, zijn hetzelfde, of ze nu voor een enkel spel of een gesyndiceerde loterij zijn gekocht.