Euromilhous swiss win Zwitserland

EuroMillions in Zwitserland verschilt een beetje van andere deelnemende landen. Een standaard EuroMillions-ticket kost CHF 3,50 in Zwitserland, terwijl het in andere landen meestal EUR 2,50 is. Dit komt door lokale valuta en prijsstructuren.

Jackpotbelasting in Swiss

EuroMillions-winsten worden niet belast in Zwitserland. Dit betekent dat de winnaar het volledige bedrag van het prijzengeld ontvangt, in tegenstelling tot sommige andere landen waar prijzengeld mogelijk wordt belast.

Nationale trekking: Zwitserland heeft een extra nationale trekking genaamd “Swiss Victory”. Spelers die EuroMillions-tickets kopen, doen automatisch mee aan deze extra trekking om extra prijzen te winnen.

Wat is Swiss win?

Zwitserland heeft zijn eigen spelersbestand en trekt winnaars uit zijn eigen pool van deelnemers. Dit betekent dat de winnaars uit Zwitserland kunnen komen, in tegenstelling tot winnaars uit andere deelnemende landen.

Houd er rekening mee dat de specifieke regels en afwijkingen van Swiss Eurolotto aan verandering onderhevig zijn, dus het is verstandig om officiƫle bronnen te raadplegen voor de laatste informatie.