Nieuwe Eurojackpot prijzen in 2022

Vanaf 25 maart 2022 zullen spelers het populaire spel kunnen spelen met nieuwe EuroJackpot-spelregels. Deze omvatten een herziene spelformule, een hogere jackpotlimiet en meer trekkingsdata, om er maar een paar te noemen. EuroJackpot geeft spelers nu al 10 jaar de kans om groot geld te winnen. Dus, om haar 10e verjaardag te vieren, heeft EuroJackpot een speciale jackpot in petto.

Samengevat nieuwe spelregels Eurojackpot

De EuroJackpot wordt verhoogd van €90 miljoen naar €120 miljoen. Ten tweede zal het aantal trekkingsdata voor de EuroJackpot worden verhoogd naar twee. Voorheen konden spelers elke vrijdagavond loterijprijzen winnen tot €90 miljoen.

Vanaf maart 2022 zal er echter ook elke dinsdagavond een live trekking zijn. Verder zullen er ook enkele wijzigingen zijn in de EuroJackpot-spelformule. Over het algemeen, wanneer u Eurojackpot speelt op topsites zoals theLotter of offline, moeten spelers vijf hoofdgetallen van 1 tot 50 kiezen.

Daarna moeten ze ook nog twee extra Euro-getallen kiezen tussen 1 en 10. Echter, onder het nieuws, zullen spelers nog steeds twee Euro Nummers moeten kiezen, maar uit een gokbereik van 1 tot 12. Ten slotte zullen ook de kansen om de jackpot te winnen veranderen.

De kansen op het winnen van de EuroJackpot is dan 1 op 139.838.150.

Plaats een reactie